Blanketter

Här hittar du alla Migrationsverkets blanketter. Du kan välja mellan att ladda ner, skriva ut eller beställa blanketter.

Våra blanketter är pdf-filer och öppnas i ett nytt fönster. Du kan fylla i blanketten i din dator och sedan skriva ut den för underskrift. Om du inte har tillgång till skrivare finns det ofta möjlighet att skriva ut blanketten på ett bibliotek eller medborgarkontor. Glöm inte att skriva under med din namnteckning innan du lämnar in den.

Om du vill få blanketterna skickade i pappersformat per post till din adress kan du klicka på länken ”Beställ blankett” vid önskad blankett i listan. Det tar ungefär en vecka att få blanketterna levererade.

Obser­vera

I vissa webbläsare går det inte att öppna blanketten eller fylla i den. Spara då ned den på din dator och öppna den med ett pdf-program, till exempel Adobe Acrobat Reader. Om du öppnar blanketten i den senaste versionen av Acrobat Reader kan du också spara den ifyllda blanketten.

Blanketter där belopp summeras automatiskt har en nolla i fältet för summering. För att summeringarna ska fungera måste du ladda ner blanketten, spara den på datorn och öppna den i exempelvis Acrobat Reader. Orsaken är att inställningarna i Adobe inte alltid fungerar i webbläsarna.

Sidan senast uppdaterad: