Blanketter

Här hittar du alla Migrationsverkets blanketter. Du kan välja mellan att ladda ner, skriva ut eller beställa blanketter.

Våra blanketter är pdf-filer och öppnas i ett nytt fönster. Du kan fylla i blanketten i din dator och sedan skriva ut den för underskrift. Om du inte har tillgång till skrivare finns det ofta möjlighet att skriva ut blanketten på ett bibliotek eller medborgarkontor. Glöm inte att skriva under med din namnteckning innan du lämnar in den.

Om du vill få blanketterna skickade i pappersformat per post till din adress kan du klicka på länken ”Beställ blankett” vid önskad blankett i listan. Det tar ungefär en vecka att få blanketterna levererade.

Observera

I vissa webbläsare går det inte att öppna blanketten eller fylla i den. Spara då ned den på din dator och öppna den med ett pdf-program, till exempel Acrobat Reader. Du kan också pröva att öppna blanketten i en annan webbläsare. Om du öppnar blanketten i den senaste versionen av Acrobat Reader kan du också spara den ifyllda blanketten.

Sidan senast uppdaterad: