Blanketter

Här hittar du alla Migrationsverkets blanketter. Du kan välja mellan att ladda ner, skriva ut eller beställa blanketter.

Våra blanketter är pdf-filer och öppnas i ett nytt fönster. Du kan fylla i blanketten i din dator och sedan skriva ut den för underskrift. Om du inte har tillgång till skrivare finns det ofta möjlighet att skriva ut blanketten på ett bibliotek eller medborgarkontor. Glöm inte att skriva under med din namnteckning innan du lämnar in den.

Det är oftast svårt att fylla i blanketter via en smartphone, så det bästa är att du använder en dator.

Om du vill få blanketterna skickade i pappersformat per post till din adress kan du klicka på länken ”Beställ blankett” vid önskad blankett i listan. Det tar ungefär en vecka att få blanketterna levererade.

Öppna blanketten i en pdf-läsare

Vi rekommenderar att du öppnar blanketten med ett pdf-program, till exempel Adobe Acrobat Reader. Om du öppnar blanketten i den senaste versionen av Acrobat Reader kan du också spara den ifyllda blanketten.

Blanketter med automatiska summeringar måste du öppna i ett pdf-program för att summeringarna ska fungera. Du ser att en blankett har fält med automatiska summeringar genom att det finns en nolla i de fälten.

Sidan senast uppdaterad: