Jobba med it

Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige vilket ställer höga krav på vår effektivitet och service. I arbetet med att utveckla och digitalisera vår verksamhet söker vi kontinuerligt fler skickliga medarbetare som vill göra skillnad. Lediga tjänster annonseras här nedan.

Tidningsartikel

Klicka på bilden för att läsa en annons om att jobba med it på Migrationsverket.

Migrationsverket har ett stort och komplext uppdrag, som förändras över tid. Vår verksamhet spänner över många områden, från mottagning av asylsökande, handläggning av uppehållstillstånd och medborgarskap till förvar. Det ställs krav på oss att upprätthålla hög kvalitet, god service och ha en effektiv verksamhet. Vi arbetar därför med att ständigt förbättra och utveckla vårt arbete, med stort fokus på vår digitalisering. 

Vår it-miljö är omfattande och varierande. Det handlar om allt från modern infrastruktur till egenutvecklade system. På vårt huvudkontor i Norrköping arbetar idag närmare 230 personer med it. Här arbetar vi i korsfunktionella team och med agil utvecklingsmetodik för att ta fram de bästa lösningarna. Vår ambition är att ligga i framkant bland svenska myndigheter när det gäller e-förvaltning och teknikval.

Läs mer om hur det är att arbeta på Migrationsverket

Läs mer om Migrationsverkets uppdrag och verksamhet

Norrköping – en kommun med små avstånd och stora möjligheter

Migrationsverkets huvudkontor samt it-avdelning finns på gångavstånd från tågstationen mitt i Norrköping. Norrköping ligger på bekvämt pendlingsavstånd från flera större orter.

Läs mer om Norrköping på www.norrkoping.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-30

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre*


Om du vill ställa en fråga till Migrationsverket hittar du kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss.