Halmstad

Ändringar för Halm­stad service­center med anled­ning av coro­na­vi­ruset

Undvik att besöka oss i den mån det går och kontakta oss i första hand via mejl, telefon eller någon av våra e-tjänster. Om du behöver besöka oss är du välkommen om du är helt frisk. Har du minsta förkylningssymtom – stanna hemma.

Migrationsverket följer Folkhälsomyndighetens råd för att begränsa smittspridning av covid-19. Som besökare är det mycket viktigt att du följer anvisningarna som gäller på plats.

  • Du ska inte boka tid för att hämta ditt LMA-kort. Du kommer istället att få ditt LMA-kort hemskickat. OBS! Du som är boende på Spenshult kan boka tid för att komma och hämta ditt LMA-kort i receptionen.
  • Om du vill ansöka om särskilt bidrag ska du fylla i ansökan om särskilt bidrag och lämna den i receptionen eller i postlådan utanför receptionen. Du kan också posta din ansökan till: Mottagningsenheten, Box 21, 313 21 Oskarström.
  • Kom förberedd till vårt servicecenter med ifyllda blanketter.

Besöksadress

Spenshult 101

Halmstad

Öppettider

Måndag 09.00–12.00;Tisdag 12.00–15.00;Onsdag 09.00–12.00; Torsdag 09.00–12.00;Fredag 09.00–12.00;

Särskilda öppettider under året

Bokningsbara ärenden

  • Ansöka om särskilt bidrag
  • Hämta LMA-kort

Gå till bokningssidan för att boka tid för ditt besök

Typ av kontor

  • Mottagningsärenden

Här kan du som är asylsökande få hjälp under tiden du väntar på ett beslut. Kontoret hjälper även dig som har fått ett avslag på din ansökan om asyl och som ska återvända till ditt hemland.