Nyhetsarkiv

 • 2019-07-19

  Förlängning av den tillfälliga lagen träder i kraft

  I morgon, lördagen den 20 juli, träder förlängningen av tillfälliga lagen i kraft. En av förändringarna gäller regler för familjeåterförening. På Migrationsverkets webbplats kommer det att finnas information om vad som gäller på flera språk.
 • 2019-07-01

  Kompetensinvandring i fokus när Migrationsverket besöker Almedalen

  På måndag är Migrationsverket på plats i Almedalen, men med ett annat upplägg än tidigare år. Istället för att ha en egen scen deltar verket i andra aktörers seminarier, arrangerar ett seminarium på Barnombudsmannens scen och bjuder in till personliga arbetsmöten.
  – Under Almedalsveckan pratas det om migration och därför är det viktigt att vi som expertmyndighet är där för att driva det faktabaserade samtalet, säger Petter Sundsten, producent på verkets kommunikationsavdelning.
 • 2019-07-01

  Migrationsverket 50 år: ”Vi har ett svårt och viktigt arbete”

  1 juli 2019 fyller Migrationsverket 50 år. Både uppdrag och förutsättningar har ändrats mycket under åren som gått.– Våra 50 år har präglats av ständig förändring. Vi är en myndighet som påverkas av omvärlden och av hur regeringen vill använda sin myndighet, säger generaldirektör Mikael Ribbenvik.

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-11

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre*


Om du vill ställa en fråga till Migrationsverket hittar du kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss.