Mottagningen för ukrainare i Stockholm flyttar

Från och med torsdag 16 maj får du som kommer från Ukraina och bor i Stockholmsområdet och på Gotland hjälp på Migrationsverkets servicecenter i Sundbyberg.

Sista dagen att besöka receptionen i Solna är onsdag 15 maj. Efter det kommer du att kunna få samma stöd av personalen på servicecentret i Sundbyberg.

Boka tid för besök i Sund­by­berg

På servicecentret kommer du att kunna få hjälp med boende och ekonomiskt stöd. Du kommer också att kunna ansöka om skydd och lämna fingeravtryck och bli fotograferad för ditt uppehållstillståndskort. En förändring i och med flytten till Sundbyberg är att det går att boka tid för vissa typer av besök.

I Sundbyberg kan du boka tid för att lämna fingeravtryck och bli fotograferad för ditt uppehållstillståndskort. Det gäller både dig som har gjort en digital ansökan om skydd enligt massflyktsdirektivet för första gången och om du har förlorat ditt uppehållstillståndskort.

Du ska också boka tid om du har skydd enligt massflyktsdirektivet och behöver hjälp med boende. Om du måste lämna ditt nuvarande boende omedelbart och behöver akut hjälp ska du besöka servicecentret i Sundbyberg utan att boka tid.

Se öppettider och adress till Migrationsverkets servicecenter i Sundbyberg

Boka tid för ditt besök