Nyheter

 • 2017-08-29

  Nytt lösenord för alla som använder Projektrummet

  AMIF, funktionen för fonderna, byter system för hantering av användare i Projektrummet. I samband med detta kommer Projektrummet att vara stängt några timmar den 31 augusti och användare behöver byta lösenord.
 • 2017-08-01
  information om ny utlysning

  Utlysning för insatser inom migrations- och integrationsområdet öppnar

  Den 1 augusti öppnar höstens utlysning från Europeiska asyl-, migrations- och integrationsfonden, AMIF. Organisationer kan nu ansöka om 75% medfinansiering för projektidéer inom asyl, integration eller återvändande.
 • 2017-07-12

  Informationsseminarium om öppen utlysning från AMIF

  Den 15 september 2017 välkomnas organisationer till ett informationsseminarium om Asyl-, migrations- och integrationsfondens öppna utlysning hösten 2017. Deltagare kommer få information om vilka insatser det går att söka stöd för och hur ansökningsprocessen går till. Det kommer också ges möjlighet att diskutera konkreta projektidéer.
 • 2017-07-10
  Panel i seminarie under Almedalsveckan

  ”Bidra till nytta för asylsökande och nyanlända”

  I samband med Almedalsveckan arrangerade Asyl-, migrations- och integrationsfonden, AMIF, ett seminarium på temat möjligheter och utmaningar med EU-stöd. I panelen fanns Clowner utan gränser, Hållbarutveckling Skåne, Hedemora kommun och Hedemora Näringsliv samt AMIF representerade och lyfte in sina olika perspektiv och erfarenheter.

Följ AMIF på sociala medier

Tweets