Fakturor från avtalsleverantörer

Migrationsverket ställer krav på att en begäran om betalning ska ske via e-faktura. Om du inte har möjlighet att skicka e-faktura kan du istället registrera din faktura manuellt i Migrationsverkets internetbaserade tjänst Fakturaportalen. 

Krav på elektroniska fakturor

​Migrationsverket ställer krav på att avtalade leverantörer ska leverera elektroniska fakturor. Vi använder oss av Svefakturalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Fulltextfakturalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du frågor om e-fakturering kan du mejla till Migrationsverket.

Om du inte har någon möjlighet att skicka e-faktura kan du istället använda vår kostnadsfria e-tjänst Fakturaportalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, där du kan registrera in din faktura manuellt. Du behöver ingen speciell programvara för att kunna använda tjänsten.

Ja, jag vill ansluta mig för e-fakturering

Vill du skicka e-fakturor till Migrationsverket behöver du fylla i formuläret nedan.

LeverantörenKontaktperson i anslutningsprojektetKontaktperson i produktionVAN-tjänst
VAN-tjänst *
Alternativ för VAN-tjänstOm du valde "nej" i frågan om VAN-tjänst så ska fakturorna skickas via Transportprofil Bas till http://httpdmz.ebs.wmdata.net/ebsweb/migrationsverket.asp eller https://httpsdmz.ebs.wmdata.net/ebsweb/migrationsverket.asp
Fakturahuvud

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-02

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Berätta hur vi kan göra den här sidan bättre*


Om du vill ställa en fråga till Migrationsverket hittar du kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss.