Utvecklas med oss

Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling oavsett var i din utvecklingsresa du befinner dig. Du som är student – nu är det dags att söka till vårt nya traineeprogram som börjar hösten 2022.

Trainee på Migrationsverket

Trai­nee­ 2022 pro­gram

Hösten 2022 startar vårt nya traineeprogram, med ett innehåll som erbjuder dig en riktigt bra början på din resa i arbetslivet. Programmet är skräddarsytt för att du ska kunna omsätta din värdefulla kunskap på bästa sätt hos oss. Ansökningsperioden är mellan 15 mars och 15 april.

Läs mer om Migrationsverkets it-traineeprogram

Din utveck­ling hos oss

I vår breda och komplexa verksamhet finns det många olika arbetsområden och roller att utvecklas inom. Här kan du fördjupa din kompetens, bredda den eller växa in i en mer ledande roll. Vi är många kollegor med olika kompetenser som delar kunskap och erfarenheter med varandra. Vi testar idéer, utmanar arbetssätt, utvecklar och lär tillsammans. Vårt introduktionsprogram ger dig en bra start hos oss.

Du som studerar har möjlighet att göra praktik hos oss – för att testa dina kunskaper på verkliga uppgifter, få inblick i vår verksamhet och vad det innebär att arbeta med it. Det är också värdefullt för oss att få ta del av dina tankar och din kompetens. Så snart du är klar med din utbildning finns det olika möjligheter till anställning hos oss.

Här kan du läsa mer om praktik på Migrationsverket

Sidan senast uppdaterad: