Eufonder.se - din guide till EU-finansiering i ny tappning

Eufonder.se är webbplatsen som guidar dig som söker EU-finansiering. Nu har sidan återfötts med nytt utseende, innehåll och struktur. På nya eufonder.se kan du välja ett område som intresserar och hitta rätt fond för dig. Eller fördjupa dig i kunskap så att du kan hjälpa andra att söka EU-finansiering.

Nya eufonder.se

Hitta EU-finansiering

Oavsett om du är nybörjare eller redan känner till EU-fonderna, kommer nya eufonder.se hjälpa dig att navigera bland olika möjligheter till stöd.

När du utforskar ett specifikt område kommer du inte bara att se de fonder vi ansvarar för, utan också möjligheter till EU-finansiering hos andra myndigheter och organisationer.

För dig som hjälper andra

För dig som informerar om EU-fonderna och hjälper andra att söka finansiering, har vi skapat en särskild ingång. Här får du tillgång till kommande evenemang, fördjupad information och utbildningsmaterial som du kan använda när du informerar om EU-fonderna. Du får också en sammanfattande överblick över alla våra fonder.

Vårt mål med webbplatsen

Med nya eufonder.se hoppas vi att fler ska bli medvetna om att EU bidrar med pengar till projekt och verksamheter i Sverige. Vi strävar efter att nå ut till nya intressenter och uppmuntra fler att ansöka om stöd.

Eufonder.se ska guida, inspirera och ge dig kunskap om EU-finansiering och om hur EU-fonderna gör nytta i Sverige.