Migrationsverket logotyp

Anmälan till digitala informationsträffar

Migrationsverket bjuder in dig som jobbar med ansökningar om statlig ersättning för skolkostnader till informationsträffar om förändringar i samband med digitaliseringen och nya föreskrifter om statlig ersättning för asylsökande.

Välkommen till informationsträffar där vi presenterar vilka förändringar som har skett den senaste tiden gällande prövning av ansökningar om utbildningskostnader. Vi går också igenom hur man ansöker om dessa i e-tjänsten Ansök om statlig ersättning och du kommer att ha möjlighet att ställa frågor.

För att göra dessa tillfällen så effektiva som möjligt har vi begränsat antal till 50 deltagare per tillfälle. Vi kan därför inte garantera att du får plats vid just det tillfälle som du anmäler dig till.

Intresserade som inte får plats som deltagare vid ett valt tillfälle, erbjuds möjlighet att delta genom en streaminglänk. Det betyder att man kan ta del av informationen som presenteras men har inte möjlighet att ställa frågor. Alternativet är att anmäla intresse som deltagare vid annat datum.

Observera att informationsträffen inte spelas in och alltså inte kan ses i efterhand.

Anmäl dig härVälj vilket informationstillfälle du vill anmäla dig till * (obligatorisk)
Välj vilket informationstillfälle du vill anmäla dig tillSidan senast uppdaterad: 2021-05-06

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?